dilluns, 24 de desembre del 2007

Lectura pòstuma de la tesi de Juan Peña

Moment de la defensa de la tesi doctoral de Juan Peña pel seu codirector, el Dr. Andreu Bonet. © Emili Laguna, 21.12.2007

Com ja van anunciar al blog, així com al de la SEBCP (Sociedad Española de Biología de Conservación de Plantas, adreça electrònica http://sebcp.blogspot.com, www.sebcp.blogspot.com), el passat 21 de desembre la Universitat d'Alacant, i en particular el Departament d'Ecologia, va rendre un sentit homenatge al seu destacat membre i alumne de 3r cicle Juan Peña Llopis. Després del respons a la capella universitària, els codirectors del seu treball doctoral (Drs. Juan Bellot i Andreu Bonet), que estava ja dipositat per a la seua lectura quan la mort va sorprendre a Juan Peña, van protagonitzar l'acte acadèmic, plenament vàlid als efectes del reconeixement del títol universitari de Doctor. El Dr. Bellot va fer una exposició dels mèrits acadèmics i humans de Juan, destacant les seues abundants estades formatives a altres països i el seu destacat treball al camp dels Sistemes d'Informació Geogràfica. Encavant, el Dr. Bonet va defensar la tesi doctoral, davant un trobunal presidit pel Dr. Antoni Escarré. El Dr. Ramón Vallejo, secretari del tribunal, va llegir el resultat de les deliberacions del tribunal, que va concedir a Juan Peña el títol de doctor amb la qualificació d'Excel.lent Cum Laude, al sí d'un llarg, llarguíssim aplaudiment de tots els assistens.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo hi vaig estar. Va haver moments molt molt emotius, a banda que la lectura va ser impecable, així com les repicles a les preguntes del tribunal.