diumenge, 5 d’abril del 2009

Proposta per al Dia de la Lluita Camperola

Des del CERAI (Centro de Estudios Rurales y Agricultura Internacional, www.cerai.es) i Llavors d'Ací (www.llavorsdaci.org), ens fan arribar el següent comunicat, relacionat amb les activitats que es preveuen realitzar a Saragossa el 17 i 18 d'abril, per a la celebració del Dia de la Lluita Camperola.

-----
Com ja sabeu estem ultimant els detalls de la "Setmana de lluita descentralitzada antitransgènica i per la Sobirania Alimentària" del 14 al 17 d'abril.
La setmana culminarà amb una* manifestació estatal a Saragossa el dia 18* a les 12 h sota el lema "Per una alimentació i una agricultura lliure de transgènics". Podeu trobar informació de la manifestació a http://www.greenpeace.org/espana/campaigns/transgenicos/manifestaci-n-18-de-abril-no
Des de la organització estem planejant el desplaçament des de València cap a Saragossa per al dia 18 d'abril. Finalment hi haurà dos autocars de 54 places que eixiran des de València.

El preu per persona per a l'anada i la tornada és de 9€, que podeu ingressar, indicant el vostre nom, a aquest número de compte de la CAM 2090 0253 10 0040215362, envieu-nos un correu a sensibilizacion@cerai.es ; conforme heu fet l'ingres, per a evitar malentesos, comproveu que el titular és CERAI. Teniu temps fins al dia 13 d'abril per a fer l'ingrés. Eixida de l'aparcament de l'estadi Mestalla (avinguda de Suècia) el dissabte 18 a les 8:00 hores. Per altra banda, us anunciem que s'amplia el plaç per a inscriure't a l'autocar fins al dia 13 d'abril o fins que s'omplin, ja queden poques places, o sigui que afanyeu a apuntar-vos!!!